Wie zijn wij

Allereerst gaat onze dank uit naar de opvanggezinnen die zich vrijwillig inzetten om de hondjes vanuit Bulgarije op te vangen! Door hun enthousiasme, tijd en inzet kan de stichting de hondjes helpen die het zo hard nodig hebben! Ieder opvanggezin mag enorm trots op zichzelf zijn voor hetgeen wat zij doen!

Daarnaast werken we nog met een kleine  groep vrijwilligers die zich ook bijna dagelijks inzetten om de hondjes in nood te helpen.

Mijn naam is Richard en ik ben 39 jaar. Sinds het begin van Binx in december 2009 ben ik betrokken bij Binx. Samen met Julia was ik precies een jaar daarvoor, namelijk december 2008, in aanraking gekomen met de problematiek van buitenlandse straathonden. Hoewel we zelf alleen katten hadden en geen honden trok het onderwerp ons steeds meer en daarom heb ik geen moment geaarzeld om mee te doen met Binx. Lees hier verder.

Mijn naam is Julia. In 2008 ben ik in aanraking gekomen met het dierenleed in Bulgarije.Ik heb mij samen met Richard verdiept in de problematik en geen moment  geaarzeld om zelf in actie te komen.Wij hebben voor dit land gekozen omdat er toen nog zeer weinig bekend was ivm het zwerfdierenprobleem.Samen met Richard heb ik in 2010 Bulgarije bezocht.Na deze reis in Bulgarije was ik echter ziek van dit enorme dierenleed en heb besloten te helpen.Ik hou mij voornamelijk bezig met sponsoring, website, adoptieprocedures  en het regelen van transporten.