Particuliere hulp in Bulgarije

Op kleine schaal ondersteunt stichting BINX-Bulgaarse honden in nood ook particuliere vrijwilligers.

Deze vrijwilligers zijn mensen die hun hart en ziel geven aan de zwerfdieren. Mensen die nauwelijks zelf geld hebben om in leven te blijven, maar het niet over hun hart kunnen krijgen om de honden en katten te laten verhongeren.

Stichting BINX-Bulgaarse honden in nood heeft enorm veel respect voor deze mensen en ondersteunt ze daarom door o.a. voer, medicijnen, dekens en manden toe te sturen.

Maak kennis met onze lieve vrijwilligers:

Bonka (70 jaar) en Galia (50 jaar)

Ze hebben drie zwerfhonden en twee zwerfkatten opgevangen. Bonka is de moeder van Galia en is een gepensioneerde dame, met een maandelijks pensioen van 200 Lev (€100,-). Galia werkt voor een minimum salaris van 230 Lev
(€115,- ). Ze houden beide erg heel veel van dieren. Met de hulp van stichting BINX zijn deze dieren gecastreerd.

Tony

Tony Giteva (58 jaar)

Deze dame heeft een bijzondere persoonlijkheid. Al jaren vangt zij zieke en verzwakte dieren op. Ze heeft op dit moment 6 zwerfhonden in huis en ze verzorgt nog 2 “wilde” honden. Dagelijks houdt ze zich hiermee bezig. Waar nodig bezoekt Tony de dierenarts.

Wegens haar terminale ziekte leeft Tony op dit moment van ongeveer 200 Lev (€100,-) per maand, maar dat weerhoudt haar er niet van om dieren te blijven helpen. Met de hulp van stichting BINX kan zij de honden voer geven en laten vaccineren.

Lina

Lina Terziiska (64 jaar)

Lina is met pensioen en ontvangt per maand 200 Lev (€100,-).  Op het moment heeft zij ongeveer 20 honden in de opvang en 2 katten. Ze is haar hele leven verknocht aan de dieren en doet er alles aan om ze een zo goed mogelijk bestaan te geven. Uiteraard kost dit haar heel veel geld.

Met de hulp van stichting BINX kan zij de dieren voer geven, vaccineren en indien noodzakelijk laten castreren.

 

 

Wilt u ons helpen deze vrijwilligers te ondersteunen? Maak dan uw donatie over op bankrekening nummer: 198445717 t.a.v. stichting BINX, o.v.v. Particuliere hulp. Wilt u goederen doneren? Neem dan contact op met: info@binx.eu. Wij halen het graag bij u op!