Noodoproep honden Plovdiv

In dit asiel van Plovdiv/Bulgarije staan de honden in de drek.Het regent maar door en de winter komt eraan, help !!!!
Er zitten hier circa 40 honden die worden verzorgd door een jonge vrouw die in haar eentje deze honden probeert te redden. Ze doet wat ze kan, maar dat valt niet mee…. Daarom geeft Stichting BINX-Bulgaarse honden in nood ondersteuning en zij doen nu een noodkreet voor hulp.
Het asiel is namelijk absoluut niet winterklaar en en er is NU actie nodig, anders sterven deze honden een afschuwelijke dood…
Daarom helpt Stichting Straydogs Rescue Nederland letterlijk een handje mee; morgen stapt een van onze vrijwilligers op het vliegtuig om de eerste noodvoorzieningen aan te brengen.
Want de open kennels moeten winddicht gemaakt worden met platen en er moeten dekplaten aangebracht worden tegen de regen. Ook de hokken hebben reparaties nodig en dan is er hopelijk ook nog tijd en geld om extra wanden neer te zetten, zodat er wat kleinere verblijven komen tegen de winterkou….Hij wil ook proberen om zand of stenen in de kennels te krijgen zodat de ergste gaten gedicht kunnen worden en de honden weer droge voeten krijgen….
HELP HELP HELP !!!!!!
Jullie steun is nu ontzettend hard nodig, want een dergelijke actie kost geld….
Alsjeblieft iedere euro is ontzettend welkom !!!!
Help mee zodat we platen kunnen kopen, zand, dekzeil, schroeven etc etc….
Natuurlijk gaan we ook kijken hoe we deze honden zsm daar weg kunnen krijgen, want dit is natuurlijk 10x niks, maar dat kost tijd…En die tijd is er nu niet…!!!Help mee, iedere bijdrage groot of klein is nodig!
Het kan worden overgemaakt op:Stichting Straydogs Rescue Nederland
rek. nr. NL66 RABO 0108 573974 o.v.v. honden BulgarijeOF:Rekeningnummer: 198445717
t.n.v Stichting BINX-Bulgaarse honden in nood.
IBAN nummer: NL93 TRIO 0198 4457 17
BIC nummer: TRIONL2U
PayPal: info@binx.euHELP VOOR HET TE LAAT IS