Date:juli 05, 2015

Kris is geadopteerd

11703026_1043317415703063_7586628194830051440_n

Bericht van Els , (adoptant van Kris nu Toto)”gewassen, tandjes gepoetst, nagels geknipt, oogjes proper “

De zoektocht is geslaagd! Na ruim 5 maanden heeft Kris nu Toto zijn kasteel gevonden en is geadopteerd. En wat zijn we opgelucht!
Ook Els had al een BINX hondje namens Bella ( 1 oog)
Afgelopen weken schreef ze ons nog 1 hondje te willen adopteren want helaas was haar kat onverwachts over de regenboeg gegaan. Ze schreef ons of wij ms een 2e Bella hadden want nu voelde Bella zich toch alleen. Kris schoot mij pas na dagen binnen want ik wist vrijwel weinig over hem en zijn karakter.

Kris, door hondenvangers kwam hij terecht in een dodingsstation in Bulgarije en door vrijwilligers opgemerkt. Zijn foto werd tig keer gedeeld op facebook maar op één of andere manier slaagden wij niet om voor Kris dát speciale baasje te vinden TOT Els kwam!

Alé , Els was meteen verliefd nadat ik haar een foto had gestuurd van Kris. En Els is heel speciaal!
Want als Els een hond in huis haalt wordt ze échter voor de 2 e keer moeder! Ze haalt échter maar ook échter ALLES uit de kast zodat er ook NIKS ontbreekt.

Bijna elke dag krijgen wij mooie foto’s en berichten van haar hoe het gaat met Toto , Bella en haar dochter Lauranne.

Els & Lauranne, wij wensen jullie het allerbeste samen met Toto & Bella. Bedankt dat deze 2 Bulgaartjes zó welkom bij jullie zijn.

Speciale dank gaat ook naar deze sponsors die Kris thuis hebben gebracht via een donatie:
Vera & Herbie, Floriaan, Ria, Dimitar & Ralitsa uit Bulgarije en de rescuer die Kris uit het dodingsstation heeft gehaald en voor opvang heeft gezorgd.

Zonder al deze mensen was een thuiskomst van Kris niet mogelijk geweest!

Héél veel dank, jullie maken het verschil !!!